KREATIVA
TJÄNSTER
FÖR DITT FÖRETAG

Tillsammans har vi 15 års erfarenhet bakom ett gäng olika kameror. Deilig Media är en byrå placerad mitt i hjärtat av bästkusten – i Varberg, men som har turen att få ha hela världen som vår arbetsplats. Vi levererar träffsäkra produkt-, event- och porträttfoton men också vinnande interiör och mäklarfoton. Precis lika mycket som vi älskar ett naturligt ljusflöde och rena toner går vi igång på kontraster och platser till för att dansa i neon.

Med över 160 levererade projekt under 2021 vill vi ha med er på vår resa framåt och uppåt. Allt levereras till transparenta priser och flexibla, kostnadseffektiva avtal.

Vad kan detta kalaset kosta? Kolla här!

Vi är experter på att fånga och förmedla känsla i bild och strävar alltid efter att våra bilder inte ska lämna någon oberörd. Kolla in våra coola gig eller häng med oss i vår vardag på instagram.

Men var kommer Media in egentligen?

Ska vi vara helt ärliga så kommer ju oftast potentiella kunder i första hand i kontakt med varumärken via sociala medier därför är det också för de allra flesta företag viktigt att ha en stark och tydlig närvaro på olika plattformar. Deilig Media är mer än bara fotografer, vi är också en social media-byrå som hjälper er att öka försäljning och bygga ert varumärke i sociala medier. 

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet