Vi sätter bilder till er historia

Vi på Deilig Media tycker att foto är livets grej! Vi lever för ögonblick och hur en bild kan slunga en tillbaka till en specifik känsla – eller det speciella tillfället i livet. Vi utgår från västkusten men har hela världen som vår arbetsplats, kanske ska vi följa med Er till det där slottet i Florence där ni säger JA! till varann och vi sätter bild på alla känslor.

Om ni drömmer om att se er själva genom våra bilder, tror vi att vi är en match made in heaven och ser fram emot att föreviga ett litet stycke av ert liv. Inte helt övertygad ännu? Kolla in våra coola gig och få en känsla av vår bildstil. Härligt? Eller hur?! Nu är det bara att ta kontakt och boka den där fotograferingen, så ses vi!

PRISLISTA klicka här.

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet