Det är vi som är
ANNA och ANNA

1+1 = 3 för det är alltid bättre att vara fler än en. Och fem myror är faktiskt fler än fyra elefanter. På Deilig Media hittar ni inte bara en utan två fotografer med samma namn. Med andra ord tillsammans med oss blir allt alltid dubbelt så bra.

Lära känna Anna

Anna Marxén: – Jag grundade Deilig Media 2020 samma år som det också stod klart att jag skulle flytta hem till Varberg, staden där jag inte är född men till stor del växt upp. Med i flyttlasset följde också min sambo Marelius och vår dotter Elita. Innan det bodde vi i Oslo och där drev jag ett företag helt alena främst inom foto men också som marknadsförare. 

Mina kunder har främst kommit från HoReCa, konserter och event. Jag har plåtat i allt från Oslo, Stockholm, Köpenhamn och till snart kanske också Amsterdam?! Det har blivit allt från spritflaskor till personporträtt (har till och med Norges statsminister på pränt) evinnerliga timmar på nattklubbscener och annat stök men bäst älskar jag ändå att förmedla känsla vid firande och arrangemang. Det perfekta i det operfekta.

Nej, jag har förstås inte alltid haft ynnesten att vara ”egen”, på mitt CV hittar ni också Brand manager för såväl produkt som en hel afterski-koncern, och Area Sales Manager för ett av världens största Vin & Spritsällskap (men det är en helt annan historia) skål!

Och Anna

Anna Linblom: – Sedan 2015 har jag frilansat som fotograf i mitt egna företag där jag fotat allt från förlossning till konsert med Linnea freaking Henriksson. Bröllopsfotografering är det absolut roligaste jag vet och det som får mig att gå till jobbet med ett brett jäkla leende på läpparna. Utöver bröllop fotar jag gärna människor på olika sätt; pilimariska barn, bråkiga syskon, härliga familjer, underbara nyfödingar, vackra gravidmagar & inte minst proffsiga företag. Just den fotostil som jag gillar bäst brukar beskrivas som dokumentär eller ”storytelling”.

Att få chansen att bli delägare i Deilig Media har bidragit till att jag får möjlighet att jobba med och utvecklas inom det jag brinner för allra mest, nämligen foto! Ensam är inte stark, som någon klok sa. Tillsammans har vi förutsättningar som vi aldrig hade kunnat uppnå var och en på varsin kant. 

The sky is the limit!

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet