Och på jobbet går det också…

juni 2, 2023

…Jättebra skulle väl vara att ta i kanske – snarare så känns ”jävla okey, trots fucking allt” mer passande. Inget blir som tänkt, så mycket vet vi – men det måste ju också betyda att det finns en 50/50 chans för att det ännu bättre än tänkt? Trots allt.

Såhär. I förra veckan meddelade vårt vinhak Deilig att man ansökt om konkurs. Samma vinhak som skulle dela studio (läs: och RÄKNINGAR to be perfectly frank) med oss. Vit flagg vevades och det konstaterades att världsläget nu även drabbat oss, vårt vinhak och våra drömmar. Men efter regn kommer solsken – har vi överlevt corona ska vi väl för bövelen lösa detta? Så vi ställer om, håller i och håller ut (eller vad var det vår kloka gamla statsminister sa?) och bestämmer att – this too shall pass.

Okej, men på riktigt – vad händer?

Varumärket Deilig Media förblir, sånär som på någon korr av orgnummer och en ny adress, men annars – same old, same (g)old. Jo, och för Anna M innebär det att vi bestämt att hon ska ta den där välbehövliga semestern (läs: DRICKA vin istället för att hälla upp åt andra samt göra just ingenting alls), och den andra Anna ska lära henne aaaallt hon kan om tempo ned, fötter upp, halvfulla  glas och solnedgångstitteri. Win win liksom. Jodå. Nåt bröllop ska förstås knipsas, ett par hus i sommarskrud förevigas och löpande nomaduppdrag korras, men i övrigt ett svenne-banan-semme-tempo. I höst blir det nämligen helt andra bullar, så kan en säj. Vem hittills har med framgång bromsat sig ur en uppförsbacke? Nej, just det – ingen.

Så, är ni med? För nu höjer i alla fall vi glasen för ”bumps in the road” och ”team work makes the dream work”! SKÅL!

/Team Deilig Media

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet