Mäklarfotografering

november 23, 2022

När vår vän Miranda skulle sälja sitt vackra hus i Bua fick jag förfrågan att fota mäklarbilder. Oj vad skoj, det har jag aldrig gjort så det vill jag såklart! Så som jag alltid tänker… Och sen sitter en där och vaggar fram och tillbaka med ont i magen och enormt stresspåslag för va faan har jag gett mig in på?? Men. Lovat är lovat så det var bara att spotta upp sig, putsa linsen och bege sig till Bua. Och vad hittade vi väl där?

 

Ett alldeles ljuvligt växthus byggt av gamla fönster och dörrar t ex.

Ett sovrum man vill vakna i exakt varje morgon.

Stylingen stod Miranda och Anna Schedin för. Jag gillar att Mir var med på ett gäng av bilderna med.

 

Drömmigaste köket. Och den skarpögde ser kanske tavlan på Subbe där i hallen. Signerad moi. (Finns för övrigt i en webbshop nära dig…)

Jaha, men blev huset sålt då? Jajamensan. Det blev det. Alla var nöjda och glada. Men gladast var nog jag, som fick chansen att genomföra ett kul och spännande fotouppdrag.

 

Puss!

//Anna L

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet