Subbe Bryggeri

september 28, 2022

Häromsistens fick vi i uppdrag att kirra bilder till bästkustens främsta hantverksbryggeri – Subbe Bryggeri. De behövde bilder för marknadsföring på hemsida och i sociala medier – framförallt behövde de profilbilder på sig själva, men vi passade också på att fota ”in action”-bilder. Subbe Bryggeri ligger strax utanför Varberg och drivs av Martin och Titti. Deras hantverksöl heter coola namn som Misty The Misfit, Vanilla Guerilla och Bärry Me och flesta kan man hitta på Systembolaget och på bättre restauranger. De två sistnämnda gillar t o m en icke-öldrickande person som Anna L. Enligt Martin finns det inget som heter ”jag gillar inte öl”, man har bara smakat på fel öl. Tydligen.

Tusen tack för förtroendet Titti och Martin!

 

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet