Olle

juni 7, 2022

En solig dag i mars träffade jag Olle och hans föräldrar för en fotografering. Olle var snabbt med på noterna och ville visa mig allt skoj han hade i sin trädgård. Det var bara för mig att hänga på med kameran.

Att fota hemma i trädgården är förresten ett väldigt bra sätt att få kids avslappnade och glada inför kameran. Det är en miljö de känner sig trygga i och de har ofta mycket att visa den konstiga tanten med kameran så fort den första skepsisen övervunnits. Denna dagen hade vi alldeles särskild tur med vädret som bjöd på magiskt vårljus.

Så glad för att jag fick hänga med goa Olle och hans föräldrar!

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet