Lolles

mars 27, 2022

Varbergsbutiken ”Lolles” är en av stadens äldsta butiker; redan 1946 startade Carl-Oscar ”Lolle” Ohlson sin herrekipering. Idag drivs Lolles av Mattias och Ullrika tillsammans med sitt team och jag vågar slå vad om att de samlade åren av erfarenhet detta gäng besitter inom sitt område är svårslaget. Ullrika kontaktade mig då deras hemsida skulle styras upp och de behövde bilder både på butikens interiör och personalen. Ett synnerligen angenämt uppdrag eftersom butiken är en av stans snyggaste, om man frågar mig. En perfekt mix av gammalt och nytt och med en känsla av kvalitet.

Förutom denna vackra butiksyta finns det dessutom en riktig skatt i källaren…

Här jobbar Eivor, i ett gammalt bankvalv, med sömnad. Lolles grej är nämligen att man ska kunna få garderob som passar perfekt utifrån ens egna förutsättningar så Eivors magiska, erfarna händer ser till just detta med hjälp av ändringssömnad.

De är ett härligt gäng, Lolles-medarbetarna. Vi hade väldigt kul under fotograferingen och det tycker jag märks i bilderna. Ett gäng varma, härliga och bjussiga människor detta.

Så glad för att bli anlitad av ett härligt företag som Lolles! TACK.

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet