Den absolut första tiden

februari 7, 2022

Av förklarliga skäl blev det begränsat med nyföddfotograferingar förra året. Att bjuda in en främmande människa att fota närbilder på sin lelle nyfödda bebi kanske inte varit prio när coviden har härjat. Men under en period var det faktiskt lite bättre ur smittosynpunkt och då passade Nilla och Martin på att välkomna lillebror Linus och bjöd in mig för en fotografering.

Är han inte ljuvlig, lille gosige Linus? Den är ju så speciell, den här första tiden. Speciellt jobbig och utmanande framförallt…  Men den går ju så himlens fort (även om det inte känns så just i stunden) och då är det så magiskt att ha fina bilder att kika på sen när det lugnat ner sig en smula och man har glömt allt det jobbiga och bara minns det gosiga.

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet