Släkten är bäst

januari 21, 2022

Att boka in en fotografering med storfamiljen börjar bli mer och mer och vanligt, tycker jag mig ana. Med storfamilj menar jag mor- eller farföräldrar med barn, respektive och barnbarn. Kanske fyller någon jämt och får fotograferingen i present och så gör man en liten utflykt av det hela. Jag fotar ju endast på location och inte i studio så vi brukar enas om ett bra ställe som man trivs tillsammans på och så fotar vi där. I somras mötte jag upp systrarna Linda och Silvia med respektive och barn tillsammans med pappa Ingolf för en fotografering på ett av mina favoritställen vid havet.

 

En bra grej är att göra det hela till en utflykt, kanske ha med lite fika eller grilla korv tillsammans. Då blir det ofta ganska avslappnat och jag kan fota lite mer dokumentärt också när ni umgås, livet så som det är just där och då liksom. Jag brukar räkna med att det kommer ta ca 1,5-2 timmar om man är några olika familjer som vill ta både gruppbilder med alla och bilder med var familj för sig. Kanske vill man också passa på att fota alla kusiner ihop också, när man ändå håller på? Eller systrar tillsammans, som Sylvia och Linda gjorde här. Så fint att ha bilder med tillsammans även som vuxna syskon tycker jag.

Om ni som familj eller storfamilj är sugna på att fotograferas tillsammans i vår eller sommar så ta kontakta med mig på mail: anna@picpeople.se så bokar vi in något. Det här är liksom det roligaste jag vet. Tillsammans med bröllopsfotografering! Och gravidfotografering! Och bebisfotografering! Och företagsfotografering! Och modefoto!

 

 

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet