Sandra hjärta Martin

januari 14, 2022

Under 2020 fick jag frågan av Pia och Bo-Inge på Rönnås Lada om jag ville vara fotograf i deras koncept ”Litet och nära”. Pga pandemin såg de ett behov av att arrangera mindre bröllop för de som ville gifta sig trots restriktioner. ”Litet och nära” är precis vad det låter – ett mindre, mer intimt firande av kärleken där Pia och Bo-Inge tar hand om hela tjottaballongen – från bokande av vigselförrättare och fotograf, till dekorerad festlokal och finfin mat. I detta konceptet är det alltså jag som varit själva fotografen. Och som vi alla vet så fortsatte ju 2021 i samma stil så det har blivit några ”Litet och nära”-bröllop även i år.

Skillnaden för mig som fotograf att fota dessa bröllop är att jag har en timme på mig och jag har inte lärt känna brudparet innan. Vi har inte haft något möte innan bröllopsdagen där förväntningar och idéer har bollats. Det är liksom ett blankt blad, förutom att jag har 100 % koll på location – dvs. Rönnås. Det ÄR en utmaning – en väldigt rolig utmaning. Det är själva fotograferingen som ingår och bilder kan man köpa till efteråt i olika paket, om man vill, och hittills har alla brudpar valt att köpa alla bilder vilket är världens finaste kvitto på att jag gjort ett gott jobb.

Sandra och Martin gifte sig i juli och deras dag på Rönnås blev så himla, himla fin. Att någon annan tar hand om allt det praktiskt och att brudparet bara kan att fokusera på sig själva och varandra känner jag bidrar till en otrolig stämning. Jag har valt ut några av mina favoriter från deras stora dag.

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet