Vigga och Ivar

januari 10, 2022

Nytt år och nya uppdrag väntar. Men jag har fortfarande inte riktigt processat klart hösten 2019 än, känner jag. Jag hade fler fotouppdrag och en längre säsong än vanligt. Jättekul!

Idag bjuder jag på några favoriter från en ljuvlig fotografering i magiskt höstljus med godingarna Vigga och Ivar. Deras föräldrar och morföräldrar var också med och det blev avslappnade och härliga bilder tycker jag.

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet