Titti hjärta Martin

januari 10, 2022

Höstbröllop ftw. Jag har sagt det förr och jag säger det igen – jag älskar höstbröllop! Det måste vara det vackra ljuset, färgerna, suget efter en hejdundrande fest och avsaknaden av fokus på vädret som gör det hela så avslappnat och härligt på nåt vis. Exakt allt var perfekt när Titti och Martin gifte sig i oktober förra året. Vi möttes på deras rum på Varbergs Stadshotell, där de hängde med sina kompisar och fick hjälp med allt från makeup, påklädning och hårpiff till skumpadrickande.

  

  

Varbergs Stadshotell är verkligen något extra, med otroliga miljöer att fota i. Allt blir liksom bra där. Det är ett säkert kort och en bra backup ifall man vaknar upp på bröllopsdagens morgon och det är överfallsväder. På Titti och Martins dag var hängde regnet i luften och vi safeade med att fota lite inomhus för säkerhets skull.

Den ljuvliga brudbuketten kom från Nackhelle Hem.

  

Självklart hann vi med att gå ut på balkongen och vinka åt massorna.

Brudparet hade sett ut ett ställe där de ville fotograferas tillsammans med sina två barn Leon och Max och dit tog de sig i en cool folkabuss.

De bröllop jag fotat under höst och vinter har hittills sluppit storm och istället levererat regntunga skyar och det speciella ljus som följer på det. Gummistövlar på istället för klackar och ett schysst paraply – sen var vi i box även denna gången.

Och så de här båda godbitarna då! Som var på ett strålande humör och såååå nöjda med sina snygga outfits.

Så fina, visst?

Vigsel och fest skulle hållas på underbara Spiseriet och det var första gången jag skulle fota bröllop här, men jag har varit här förr så jag visste att stället är väldans fotovänligt. Blev ej besviken. Så vackert stylat och härligt på alla sätt och vis.

Brudparet kom och den borgerliga vigseln kunde dra igång i trädgården, under den enorma eken.

 

Fantastiskt dukat, magiskt förplock till brudskålen, levande musik, brudparets egen öl i tappen och eldkorgar – kan inte tänka mig en bättre start på en bröllopsfest!

Efter allt detta levde de lyckliga i alla sina dagar – allt annat är skandal om ni frågar mig.

Tusen tack, fina Titti och Martin för att ni valde mig som fotograf på er stora dag. Ni är bäst.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet