Maja hjärta Andreas

januari 10, 2022

Jag insåg precis att jag inte uppdaterat med ett enda bröllop från 2020 och så kan vi ju inte ha det! Trots att året bjöd på mer än lovligt mycket utmaningar även för bröllopsbranschen och avbokningarna avlöste varann, så lyckades faktiskt några av bröllopen genomföras enligt plan. Ett av dem var Maja och Andreas ljuvliga dag i juli och jag har valt ut ett litet axplock av mina favoriter från dagen.

 

Vi möttes upp i nära anslutning till Svineriet i Tången där själva vigseln och festen skulle hållas. Maja och Andreas hade inte setts sedan morgonen och hade valt ut ett ställe där de skulle mötas upp och där faktiskt själva frieriet skulle äga rum.

Brudparet hade stämt träff med sina närmaste kompisar som hade med sig en alldeles ljuvlig picknick som de dukade upp med nere vid havet. Det blåste halv storm och Majas frisyr prövades hårt där nere, men vad tusan gjorde det när solen sken och det var varmt? Så himla bra grej att lägga in en sån här stund under dagen och bara få chansen att sitta ner och landa en stund. Jag som gillar det dokumentära fotot allra bäst njuter av möjligheten att få fånga spontana skratt och förväntansfulla skålar. Maja och Andreas hade planerat dagen så det fanns gott om luft i schemat vilket såklart bidrog till avslappad och go stämning. Tidspress vill man gärna undvika uppå den spända förväntan.

Vi tog en massa härliga och blåsiga porträttbilder här nere vid havet med.

Jamen hur fina?

Sen bar det iväg till Svineriet för prepp. Ljuvliga Svineriet, som jag älskar att fota här! Det lantliga och bohemiska. Den kärleksfulla och enkla stämningen. Katten Ugglan som lägger sig tillrätta där det passar henne och som ytterligare bidrar till avslappnad och go stämning!

Själva vigseln sker i det stora orangeriet som ligger i anslutning till festlokalen. Ljuset här är helt magiskt som ni ser.

Och så folkets jubel på gårdsplan! Fint som tusan.

Vi fick en liten stund innan tillsammans med brudparets barn Felix och Sally innan minglet drog igång.

Vad jag gillar de här ögonblicksbilderna! De gör så mycket för helheten tycker jag. Lilla Sally som är rätt trött på mig och vill tillbaka till alla gästerna och inte alls ställa upp på mina påhitt, så himla gullig!

Jag stannade och fotade mingel och en bit in på middagen också vilket gav mig möjligheten att stjäla med mig brudparet en stund, mellan varmrätt och dessert och få till några bilder i ”golden hour”. De blev nog de bästa på hela dagen tror jag.

 

Älskade fina Maja och Andreas! Tusen tack för att jag fick vara en liten del av er stora dag. Jag önskar er alla lycka och välgång i framtiden. Störst av allt är kärleken.

 

 

 

Så var det det där med kakor

Denna webbplats använder cookies för att få statistik över besöksantal via Google Analytics. Vi sparar ingen personlig data såvida du inte köper något i vår webshop. Då sparas dina kontaktoch adressuppgifter  uppgifter så vi kan expidera din order. Klickar du okey så bekräftar du att du tagit del av denna information.

Tack för din uppmärksamhet